Triangelbroodje met Serranoham

Wat is er nou lekkerder dan een vers broodje met Serranoham? Niet veel wat mij betreft! Zeker niet als het op een lekker vers afgebakken triangelbroodje zit.

Triangelbroodjes kun je bij de warme bakker kopen maar ook de afbak-varianten van de supermarkt zijn heel erg lekker. De meeste van deze broodjes zijn meergranen, met extra veel pitjes. Heerlijk! Zeker als net uit de oven komen.

Deze broodjes met Serranoham pimp ik het liefst met wat extra sla, tomaatjes, mosterdmayonaise en bijvoorbeeld wat verse zachte geitenkaas.

In plaats van een triangelbroodje kun je natuurlijk ook een ander soort broodje kiezen

In plaats van een triangelbroodje kun je natuurlijk ook een ander soort broodje kiezen

Ingrediënten voor de lekkerste broodjes met Serranoham

  • 2 heerlijk verse triangelbroodjes
  • 4 plakjes Serranoham
  • Handje jonge gemengde bladsla
  • 2 theelepels mosterdmayonaise
  • 4 plakjes verse tomaat
  • Zachte geitenkaas

Zo maak je de het beste broodje van de wereld met Serranoham

  • Snij de broodjes open (eventueel eerst afbakken in de oven, bekijk de verpakking voor hoe lang de broodjes in de oven moeten)
  • Smeer er een beetje mosterdmayonaise op
  • Verdeel de plakjes Serranoham over de triangelbroodjes
  • Nu nog een beetje sla erop, plakje tomaat erbij en dan nog de lekkerste toevoeging:
  • Een beetje geitenkaas verbrokkelen en die ook over de broodjes met ham verdelen
  • En dat was alles! Heel makkelijk om zelf te maken, maar o zo lekker!

Extra toevoegen voor de echte smulpapen: drupje honing of geroosterde pijnboompitjes

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.