Wraps met krokante kip als lunch

Wraps met kip zijn heerlijk als lunch. Waarom dan niet een keer je wraps met krokante kip? Dat is lekker snel klaar en toch een heerlijke bodem waar je weer een paar uurtjes op vooruit kunt.

Voor de krokante kip gebruik ik zo’n kipfiletje met een korstje van maisfrutsels. Ze liggen (meestal per 2 in een bakje) bij het vlees. Ik bak 1 zo’n krokante kip-unit en daarmee vul ik 2 wraps. Doe er daarna nog wat sla en tomaatjes bij voor de smaak en de vitamientjes en je hebt een heerlijk wrapje.

Wraps met krokante kip als lunch

Wraps met krokante kip als lunch

Ingrediënten voor lunch wraps met krokante kip

  • 2 grote wraps
  • 1 krokante kipfilet
  • 2 handjes veldsla
  • Handje cherrytomaatjes
  • Beetje olie of boter om in te bakken
  • Paar reepjes rode of gele paprika
  • Erg lekker is een scheutje honing-mosterd dressing erbij maar dat hoeft natuurlijk niet

Zo maak je de lekkerste wraps met crispy kip klaar

  • Bak de kip in een koekenpan gaar (5 a 8 minuten)
  • Snij daarna de krokante kipfilet een klein beetje schuin in reepjes
  • Verwarm de wraps kort in de magnetron
  • Leg op iedere wrap een laagje veldsla
  • Halveer de cherrytomaatjes (of in 3 plakjes per tomaatje, dan is het oprollen straks iets makkelijker)
  • Verdeel ook de tomaatjes en de reepjes paprika over de wrap
  • Leg de reepjes krokante kip in een streep in het midden
  • Ik doe er nog wat honing mosterd saus overheen
  • Rol je wrap op en snij iedere wrap doormidden
  • Serveer met een servetje en smullen maar!

Een kind kan de was doen maar het is echt een fantastisch lekkere lunch. Als je komend weekend even de tijd hebt…. Zeker een keer proberen dit recept!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.